„Malda gyvai“ šlovinimo ir maldos tarnystės diena – 2021-08-21

Daugiau kaip prieš metus karantino sąlygomis gimęs projektas „Malda gyvai“ šią vasarą visus kviečia į gyvą susitikimą. Rugpjūčio 21-ąją Pakutuvėnų angare vyks šlovinimo ir maldos tarnystės diena.

Priešpaskutinį rugpjūčio šeštadienį vyks net trys šlovinimo ir maldos tarnystės sesijos, turinčios skirtingas temas: „Palaiminimai“, „Išgydymai“, „Dėkojimas ir šventimas“. Renginyje gros „Malda gyvai“ šlovinimo grupė, maldos tarnavimą ves bendruomenės „Naujoji Sandora“ komanda. Šeimų patogumui bus organizuojama vaikų užimtumo tarnyba, skirta 3-11 metų amžiaus vaikams. Renginio dalyviai, o ypač šeimos, su palapinėmis ir savo maistu kviečiami į Pakutuvėnus atvykti visam savaitgaliui. O negalintys dalyvauti gyvai kviečiami iš anksto registruotis ir gauti kodą prisijungimui prie tiesioginės renginio transliacijos YouTube kanale „Malda gyvai“.

Projektą kuria katalikų evangelizacinė bendruomenė „Naujoji Sandora“ ir Kretingos Pranciškoniškojo jaunimo tarnyba. Nuo 2020 metų pavasario įvyko jau trys šlovinimo ir maldos tarnystės ciklai, iš viso vienuolika tiesioginių transliacijų. Tai pirmas kartas, kai šis projektas bus rengiamas gyvai.

Registracija į renginį vyksta interneto svetainėje maldagyvai.lt iki rugpjūčio 15 dienos.

Priimk palaiminimą. Patirk išgydymą. Švęsk ir dėkok.

Organizatorių informacija
maldagyvai.lt