Projektas „Malda gyvai“ – balandžio ir gegužės penktadieniais

Kas antrą penktadienį, 20 val. YouTube kanale „Malda gyvai“ vyksta šlovinimo ir maldos tarnystės ciklas kartu su katalikų evangelizacine bendruomene „Naujoji Sandora“ ir Kretingos Pranciškoniškojo jaunimo tarnyba.

Pernai pavasarį karantino sąlygomis gimęs unikalus Lietuvoje projektas „Malda gyvai“ – tai internetu transliuojamas uždaras šlovinimo vakaras, kurio metu svetainėje maldagyvai.lt veikia maldos prašymų kanalas. Prie šio pokalbių kanalo budi bendruomenės „Naujoji Sandora“ savanoriai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Kretingos, Šiaulių, o taip pat Danijoje gyvenantys bendruomenės nariai. „Tikras atradimas – suprasti, kad Dievui neegzistuoja joks karantinas. Kiekvienąkart patiriu, kad tai tikra ir stipru. Stebiuosi Jo gyvu veikimu. Matau realius šios maldos vaisius, nors jau praėjo kelios dienos. Jaučiau, kad per atgailą Dievas gydo, guodžia ir laisvina, ir tai vyksta būtent per šį maldos kanalą“, – apie savo patirtis liudija „Malda gyvai“ projekto dalyviai.

Balandžio ir gegužės penktadieniais numatyti iš viso keturi šio šlovinimo ir maldos tarnystės ciklo vakarai: balandžio 9, 23 ir gegužės 7, 21 dienomis.